Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την πρόληψη της διασποράς του ιού Covid-19, ενημερώνει ότι σήμερα 18 Μαρτίου 2021 πραγματοποιήθηκαν γρήγοροι έλεγχοι ανίχνευσης κορωνοϊού σε δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους του Δικαστικού Μεγάρου Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν 81 τεστ, εκ των οποίων το 1 είναι πιθανώς θετικό και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Επίσης, ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Π.Ε. Βοιωτίας και το συνεργείο της Π.Ε Βοιωτίας θα πραγματοποιήσουν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊου, την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 από τις 10:00 – 13:00 στην διασταύρωση επί των οδών Χαιρωνείας και Ρούμελης σε διερχόμενους οδηγούς (drive through) και πολίτες, καθώς και το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, από τις 10:00 -13:00 στο χώρο στάθμευσης στην περιοχή της Κρύας.

Θερμή παράκληση, να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες και να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας, με κύριο στόχο την αποφυγή της διασποράς του ιού.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί για την συμβολή τους τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμα και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο για θέματα Covid-19  κ. Ανδρέα Τοουλιά για την πολύτιμη στήριξη τους καθ΄ όλη την διάρκεια της πανδημίας.

Follow us: