Την Δευτέρα 1/3/2021 στα Γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Κ.Λ. με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επιχειρηματιών Εστίασης Επαρχίας Λιβαδειάς «Νέα Εστίαση».

   Στη συνάντηση η Διοίκηση του Ε.Κ.Λ. ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου για το αδιέξοδο που έχει βρεθεί ο κλάδος της Εστίασης, ο οποίος έχει χτυπηθεί σε τεράστιο βαθμό μετά από τα επαναλαμβανόμενα lockdown. Τονίστηκε δε ιδιαίτερα ότι οι κίνδυνοι για λουκέτα και απώλεια θέσεων εργασίας είναι προ των πυλών. Γι’ αυτό είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη για ουσιαστική στήριξη του κλάδου της Εστίασης, που αποτελεί σημαντικό κομμάτι της οικονομίας.

     Εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς ο Πρόεδρος Κολιούσης Κων/νος δήλωσε καταρχάς θετικός για τη στήριξη των αιτημάτων του Κλάδου ώστε να διασωθούν οι  επιχειρήσεις, με την προϋπόθεση όμως να  διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και οι μισθοί των εργαζομένων.

   Ο Πρόεδρος  του Σωματείου «Νέα Εστίαση» κ. Ιωάννης  Μουρτζούνης δεσμεύτηκε από μέρους του ότι θα διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας και οι μισθοί των εργαζομένων.

Follow us: