Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Κεφαλονιά από τον χαμό του 23χρονου Κυριάκου Ευαγγελάτου, ο οποίος έκανε «βουτιά» θανάτου στη θάλασσα με το ΙΧ του.

Η οικογένειά του καταγγέλλει καψόνια και κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος του στο στρατόπεδο που υπηρετούσε.

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο (20/2) στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κεφαλονιά. Ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα με το αυτοκίνητό του, δεν το εγκατέλειψε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Διερχόμενοι οδηγοί που αντίκρισαν το ΙΧ στη θάλασσα κάλεσαν σε βοήθεια και αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του 23χρονου οδηγού. Όπως επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα ο νεαρός οδηγός ήταν νεκρός, βυθίζοντας στην θλίψη την οικογένειά και ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς.

Τι υποστηρίζει ο πατέρας του 23χρονου
Χθες τελέστηκε η κηδεία του νεαρού στο Ληξούρι , απ’οπου καταγόταν, ενώ ο πατέρας του κ. Μάκης Ευαγγελάτος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο θάνατος του παιδιού του δεν οφείλεται σε ατύχημα αλλά σε αυτοκτονία λόγω bullying.

«Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί αυτό θεωρούσα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε απίστευτη ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα. Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα . Η πατρίδα μας δεν αξίζει αυτή την κατάντια (του Στρατού) αυτή την αρρώστια. Το παιδί δεχόταν έντονη ψυχολογική πίεση από τους ανωτέρους του και τους συναδέλφους του», δήλωσε ο πατέρας του 23χρονου, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα kefaloniapress.gr.

πηγή iefimerida.gr

Follow us: