Στη Λιβαδειά συνεχίζεται η συζήτηση για το εάν είναι άδικο ή όχι το οριζόντιο lockdown.

Ο Δήμος Λιβαδειάς δεν ευθύνεται για τα αυξημένα κρούσματα στη Βοιωτία, την κακή επιδημιολογική εικόνα και την παράταση των μέτρων εξακολουθεί να δηλώνει ο δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας που αφού δεν έπεισε με τα περί άδικου και οριζόντιου lockdown ζητά από τον Περιφερειάρχη να διεκδικήσουν οικονομικούς πόρους για την αναστήλωση της αγοράς.

Ο Φάνης Σπανός μέσα από το Star είπε με νόημα, μετά τις αντιδράσεις αυτοδιοικητικών της Βοιωτίας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους διαφωνούντες «πως δεν θα γίνουμε δεύτερος Τσιόδρας ή Χαρδαλιάς, κι εγώ θα μπορούσα να πως ευχάριστα, ελκυστικά λόγια στους πολίτες».

Η απάντηση Ταγκαλέγκα στο Φ. Σπανό

 

 

Ο Γιάννης Ταγκαλέγας ζήτησε την υπομονή των δημοτών στη Λιβαδειά και ευχήθηκε την επόμενη Παρασκευή να προκύψει άρση των πρόσθετων μέτρων για την Βοιωτία , ώστε να επιστρέψουν στις αίθουσες και οι μαθητές των Λυκείων.

 

Με χιούμορ και χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια ή να βάλει απέναντι τον Φάνη Σπανό σχολίασε τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη.

«Είναι τόσο καιρό κλειστά τα κομμωτήρια στη Λιβαδειά που δεν βρίσκω τα αυτιά των δημοτών να τα χαϊδέψω» είπε ο Γιάννης Ταγκαλέγκας.

SOS από τους Εμπόρους της Λιβαδειάς

Κραυγή αγωνίας έβγαλε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θοδωρής Ζησιμόπουλος που ζήτησε επίσης έξτρα κονδύλια για τις περιοχές που τα μαγαζιά έμειναν για μεγαλύτερο διάστημα εκτός λειτουργίας.

πηγή tvstar.gr

Follow us: