Η αστυνομία εξετάζει μάλιστα το ενδεχόμενο να είναι νεκρός ο ένας από τους δυο αγνοούμενους άνδρες καθώς εντοπίστηκαν ίχνη αίματος στην καλύβα που διέμεναν, όπως και σε ένα σκεπάρνι που βρέθηκε στο σημείο.

Η παρενόχληση που οδήγησε στην εξαφάνιση
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία σημάδια ζωής των δύο Πακιστανών που αγνοούνται από την παραμονή Πρωτοχρονιάς, είχαν εμφανιστεί σε μία live μετάδοση. Εκεί οι δυο άνδρες συνομιλούσαν με φιλικό τους πρόσωπο στην πατρίδα τους μέσω βιντεοκλήσης, όταν ο 39χρονος αγνοούμενος, υπό την επήρεια μέθης όπως φαίνεται, άρχισε να εκμυστηρεύεται τις σεξουαλικές του ορέξεις για τον 20χρονο ομοεθνή του. Αρχισε μάλιστα να τον παρενοχλεί κάνοντας του χειρονομίες. Τότε ο 20χρονος του επιτέθηκε.

Τα παραπάνω αποκάλυψε στις αρχές ένας 42χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνομιλούσε μαζί τους από την πατρίδα του μέσω διαδικτύου, όπου έγινε μάρτυρας του περιστατικού. Είχε φοβηθεί αρχικά να επικοινωνήσει με τις αρχές, αλλά το έκανε ανήμερα των Θεοφανείων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο άνδρες είχαν παραλάβει μεγάλη ποσότητα τσίπουρου από καφενείο του χωριού για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

Η αστυνομία αναζητά τους δυο άνδρες, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο ο ένας από τους δυο να είναι νεκρός. Από την καλύβα που διέμεναν οι άνδρες, οι αρχές διαπίστωσαν ότι λείπει το ποδήλατο του ενός από τους δυο αγνοούμενους, που ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε ως μέσο διαφυγής.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: