Σε συνέχεια της εφαρμογής των αυστηρών περιοριστικών μέτρων που παρατάθηκαν  έως την ΠΕΜΠΤΗ  31-12-2020 και τα οποία πρόκειται να επαναξιολογηθούν, από την Εθνική Επιτροπή Δημόσιας Υγείας ,σήμερα Τρίτη 29-12-2020, έγινε ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ σε όλους τους δρόμους της Κοινότητας, με υδροφόρα που μας διέθεσε ο ΦΟΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας και τον οποίο ευχαριστώ θερμά.

          Επίσης κανονικά, σύμφωνα με τον τρόπο που έχει ήδη γνωστοποιηθεί με προηγούμενη ανακοίνωση, έγινε η προμήθεια με αγαθά στα νοικοκυριά από τη «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» .

          Υπενθυμίζουμε την διαδικασία τροφοδοσία και εφιστούμε την προσοχή όλων για αυστηρή τήρηση.

  1. Τα αρτοποιεία, πρατήρια άρτου, τα Παντοπωλεία και κρεοπωλεία, της Κοινότητας των Θεσπιών, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ και   θα δέχονται τηλεφωνικές παραγγελίες για είδη πρώτης ανάγκης, των κατοίκων της Κοινότητας από τις 8 π.μ. έως 10.30 πμ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
  2. Από τις 10.30 έως 13.30 οι παραγγελίες θα διανέμονται στις κατοικίες, ΜΟΝΟ  από την Δημοτική υπηρεσία «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», η οποία εκτάκτως ενισχύθηκε με οχήματα και  υπαλλήλους άλλων δομών του Δήμου μας.
  3. Για πληροφορίες και διευκρινήσεις των κατοίκων της Κοινότητας η επικοινωνία  γίνεται  στο τηλέφωνο 2262350507.

          Κατά τα λοιπά ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα, σύμφωνα με την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας που προβλέπουν μεταξύ άλλων την Απαγόρευση της μετακίνησης εκτός των ορίων της Τοπικής Κοινότητας Θεσπιέων, εξαιρουμένης της μετακίνησης για λόγους υγείας  καθώς και  την απαγόρευση οποιασδήποτε μετακίνησης πολιτών εντός της Τοπικής Κοινότητας από τις 18:00΄έως τις 05:00. 

         Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία. Όλων μας η καθημερινότητα έχει γίνει πολύ δύσκολη, λόγω αυτής της κατάστασης, αλλά η προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία και η επίλυση όσων προβλημάτων επιλύονται. Οι οδηγίες είναι σαφείς και πέραν των επίσημων ανακοινώσεων δεν ισχύει τίποτα άλλο. 

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ !!!!

Follow us: