Μια νεαρή έγκυος γυναίκα της Βραζιλίας βρήκε φρικτό θάνατο όταν μια παλιά της συμμαθήτρια από το σχολείο -που απέβαλε πέρυσι- την ξεγέλασε με ένα ψεύτικο baby shower, της επιτέθηκε με τούβλο και της πήρε το αγέννητο μωρό μέσα από την κοιλιά της.

Η 24χρονη Φλάβια Γκοντίνο Μάφρα, αναπληρωτής δασκάλα, διένυε την 36η εβδομάδα της κύησης όταν το άψυχο σώμα της βρέθηκε από τον σύζυγό της Βαλντέλι Μάφρα την Παρασκευή.

Είχε εμμονή με το μωρό γιατί είχε αποβάλει νωρίτερα φέτος
Το μωρό τους, που πήρε το όνομα Σεσίλια, επέζησε από την φρικτή δοκιμασία και αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από την 26χρονη ύποπτη και τον σύζυγό της, οι οποίοι συνελήφθησαν επί τόπου. Το μωρό έφερε γδαρσίματα στην πλάτη, προκαλώντας υποψίες ενώ επίσης και η υποτιθέμενη μητέρα του, δεν έφερε φυσικά σημάδια γέννας.

H 24χρονη έγκυος με τον σύζυγό της

«Η Φλάβια εξαφανίστηκε την Πέμπτη το απόγευμα όταν έφυγε για το υποτιθέμενο baby shower που θα γινόταν στο Σάο Χοάο Μπατίστα» σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, που αναφέρει το new.co.au. «Δύο φίλες της γνώριζαν για την εκδήλωση, αλλά τους είπαν εκείνη την ημέρα πως το baby shower θα ακυρωνόταν» πρόσθεσε.

Την σκότωσε με τούβλο και της αφαίρεσε με βίαιο τρόπο το μωρό
Ο σύντροφος της παλιάς της συμμαθήτριας παραδέχτηκε αργότερα τις αρχές πως χρησιμοποίησε ένα τούβλο για να την σκοτώσει, αφού την παρέσυρε στο σημείο της δολοφονίας με την προσποίηση πως θα της έκαναν ένα baby shower για την άφιξη του μωρού της. Η πρώην συμμαθήτρια ομολόγησε πως είχε εμμονή με την κλοπή ενός μωρού, μετά την αποβολή της τον Ιανουάριο. Μάλιστα, συνέχισε να υποκρίνεται πως ήταν έγκυος.

Ο επικεφαλής της υπόθεσης, Πάουλο Αλεξάντρε Φρεγιεσλέμπεν ε Σίλβα, επιβεβαίωσε πως η αιτία θανάτου του 24χρονου θύματος ήταν ένα κόψιμο στην κοιλιά και τραύματα από τούβλο, σύμφωνα με την εθνική εφημερίδα G1, η οποία λέει επίσης πως το σώμα της 24χρονης εγκύου, βρέθηκε από τον σύζυγο και την μητέρα της την Παρασκευή. Ήταν πεταμένο σε μια εγκαταλελειμμένη αυλή στην περιοχή Γκαλέρα της πόλης Γκανελίνα, χωρίς το μωρό, το οποίο το είχαν πάρει οι δράστες.

Σύμφωνα με το NCS Total, το μωρό παραμένει στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Φλοριανόπολης, όπου του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά και φάρμακα για τους τραυματισμούς που υπέστη από την κοπή της μήτρας της μητέρας του, αλλά κατά τα άλλα είναι σε καλή υγεία. Η αυτοψία θα επιβεβαιώσει εάν το μωρό αφαιρέθηκε με την έγκυο γυναίκα ζωντανή ή εάν ήταν ήδη νεκρή.
πηγή iefimerida.gr

Follow us: