Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από οικία, στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας

  Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί για πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα που βρέθηκαν στην οικία του, καθώς και δίκυκλη μοτοσικλέτα

  Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή από οικία, η οποία διαπράχθηκε πριν από λίγες ημέρες (29/30-07-2020), στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήχθη, ταυτοποιήθηκε ένας αλλοδαπός, ο οποίος είχε ήδη συλληφθεί βραδινές ώρες της 30-07-2020 στην ανωτέρω περιοχή, για πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός άνδρας κατελήφθη αρχικά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα στερούμενος της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε η ανωτέρω μοτοσικλέτα έφερε πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας και κατασχέθηκε. 

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε η ενοχή του στην εν λόγω κλοπή, όπου συγκεκριμένα είχε παραβιάσει θύρα της οικίας και είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό της, διάφορα κοσμήματα.

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα, μέρος των οποίων είχαν αφαιρεθεί από την οικία και αποδόθηκαν νομότυπα.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. 

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Follow us: