Τον δάγκωσε ο σκύλος στο μάγουλο ενώ προστάτευε την αδελφή του.

«Ήρωας» έχει χαρακτηριστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας 6χρονος από το Γουαϊόμινγκ για τη διάσωση της αδελφής του από επίθεση σκύλου.

Στις 9 Ιουλίου, ο Μπρίτζερ Γουόκερ αποφάσισε να δράσει όταν ένα γερμανικό τσοπανόσκυλο ηλικίας ενός έτους, έτρεξε προς την 4χρονη αδερφή του. Έτσι, ο μικρός μπήκε μπροστά της, δημιουργώντας με το σώμα της μια ασπίδα προστασίας, με αποτέλεσμα να δεχθεί αυτός την επίθεση από τον σκύλο. «Δυστυχώς, αντί ο σκύλος να φύγει, πήδηξε και τραυμάτισε τον Μπρίτζερ στο μάγουλό του.

Ο 6χρονος υπερασπίστηκε την αδερφή του, με αποτέλεσμα να δεχθεί δαγκωματιές από τον σκύλο στο μάγουλό του.

Η θεία του, Νίκι Γουόκερ έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη. Όπως έγραψε: «Ο ανιψιός μου είναι ένας ήρωας που έσωσε την αδερφή του από μια επίθεση σκύλου και μπήκε μπροστά προκειμένου να μην την τραυματίσει». Η Νίκι πρόσθεσε ότι ερωτηθείς ο 6χρονος γιατί το έκανε αυτό, απάντησε: «Εάν κάποιος επρόκειτο να πεθάνει, σκέφτηκα πως θα έπρεπε να ήμουν εγώ αυτός».

Σε άλλη ανάρτησή της, αναφέρει: «Αφού δέχθηκε δαγκώματα στο πρόσωπο και το κεφάλι του, άρπαξε το χέρι της αδερφής του και έτρεξε μαζί της για να την κρατήσει ασφαλή. Του έκαναν πάνω από 90 ράμματα και τώρα ξεκουράζεται στο σπίτι».

«Μπορώ να αναγνωρίσω έναν υπερήρωα» του έγραψε η Αν Χαθαγουεϊ

Μάλιστα, η θεία του ανέφερε πως ο νεαρός είναι οπαδός των Avengers και ζήτησε από τον κόσμο να κοινοποιήσει την ιστορία του, κάτι που φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή της ηθοποιού Αν Χάθαγουεϊ. «Δεν είμαι μία Avenger, αλλά μπορώ να αναγνωρίσω έναν υπερήρωα όταν τον δω» έγραψε η Χάθαγουεϊ στο Instagram μαζί με μία φωτογραφία του αγοριού με την αδερφή του. «Μπορώ μόνο να ελπίζω να είμαι τουλάχιστον κατά το ήμισυ τόσο τολμηρή στην ζωή μου, όπως είσαι εσύ Μπρίτζερ. Σου εύχομαι μια ευχάριστη ανάρρωση. Μαρκ Ράφαλο μήπως χρειάζεσαι έναν συμπαίκτη;».

Οι ηθοποιοί της διάσημης ταινίας δεν έχουν κάνει ακόμη κάποιο σχόλιο, αλλά η ανάρτηση της Χάθαγουεϊ έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο likes και χιλιάδες σχόλια που επαινούν το αγόρι για την αυτοθυσία.
πηγή efimerida.gr

Follow us: