Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας ΟΠΕΚΑ έτους 2020.

Ο Δήμος Λεβαδέων σας ενημερώνει ότι η διαδικασία χορήγησης δελτίων του κοινωνικού-ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος (τετραήμερες εκδρομές) και θεάματος, στους κληρωθέντες δικαιούχους των προγραμμάτων της Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ έτους 2020, μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 6/7/2020. 

Η διάρκεια των παραπάνω προγραμμάτων έχει ορισθεί από 6/7/2020 έως10/5/2021.

Οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ (ΟΓΑ) που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, θα μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ηλεκτρονική διεύθυνση:

www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikesypiresies/ (επιλογή: κληρωθέντες δικαιούχοι) και να παραλάβουν τα δελτία τους από τα ΚΕΠ όλης της χώρας και όχι απαραίτητα από το ΚΕΠ στο οποίο υπέβαλαν αίτηση.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού -ιαματικού τουρισμού θα πρέπει, πριν παραλάβουν τα δελτία τους, να κάνουν οι ίδιοι ή μέσω των ΚΕΠ, στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikesypiresies/ έγκαιρα κράτηση δωματίου στο κατάλυμα της επιλογής τους, το οποίο πρέπει να τους αποστέλλει απαραιτήτως ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ (voucher).

Μετά την καταχώρηση της κράτησης του δωματίου στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΟΠΕΚΑ, μπορούν να προσέρχονται στο ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους την ίδια ημέρα έπειτα από διάστημα περίπου, 30 λεπτών, μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου. Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των δελτίων είναι η 31/8/2020.

Follow us: