Μόνιμη πολιτιστική δραστηριότητα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων και συγκεκριμένα από το έτος 1985, είναι η λειτουργία του θερινού κινηματογράφου «Σόνια», του μοναδικού θερινού κινηματογράφου που λειτουργεί στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της.

   Έπειτα από τις δυσχερείς συνθήκες που επικράτησαν κατά τη χειμερινή περίοδο και το lock down του χειμερινού δημοτικού κινηματογράφου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θηβαίων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του θερινού κινηματογράφου «Σόνια» την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020, ως έναν από τους πρώτους χώρους πολιτισμού που ανοίγει τις πύλες του στην πόλη μας και σας προσκαλεί για να σας ξεκουράσει και να σας διασκεδάσει με τη μοναδικότητα του θερινού σινεμά.

   Από τη ΔΗ.Κ.Ε.Θ., όπως και σε όλες τις δραστηριότητές της, θα τηρηθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας του Υπουργείου Υγείας και το οποίο στην προκειμένη περίπτωση, παρέχει στους θερινούς κινηματογράφους, πληρότητα σε ποσοστό έως και 75% του χώρου, ενώ δεν θα γίνονται διαλείμματα προς αποφυγήν συνωστισμού. Τα κυλικείο του σινεμά θα λειτουργεί κανονικά προκειμένου οι θεατές να εξυπηρετούνται, όποτε το επιθυμούν, κατά τη διάρκεια των προβολών.

  Το εισιτήριο διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα και υιοθετείτε διαφοροποιημένη πολιτική τιμών για συγκεκριμένες  κατηγορίες κοινού όπως είναι οι φοιτητές, οι άνεργοι και οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες και συγκεκριμένα:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 6,00 €

ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΜΕΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ:(με απόδειξη της ιδιότητάς τους):5,00€

ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ:  

ΠΑΙΔΙΚΟ:  5,00 €

ΠΑΙΔΙΑ  ΕΩΣ 3 ΕΤΩΝ:  ΔΩΡΕΑΝ                                             

  Από την Πέμπτη 11 Ιουνίου έως την Τετάρτη 17 Ιουνίου, θα προβάλλεται το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας «ΠΙΝΟΚΙΟ», που στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε μεταμορφώνεται σε ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ρομπέρτο Μπενίνι στο ρόλο του Τζεπέτο.

Από τη ΔΗ.Κ.Ε. του Δήμου Θηβαίων

Follow us: