Το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα επισκέφτηκαν σήμερα στο γραφείο του εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γυναικών Ζαγαρά, που του ευχήθηκαν μια γόνιμη και αποτελεσματική θητεία.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Ζαγαρά ενημέρωσαν το Δήμαρχο σχετικά με τις δράσεις τους, που στοχεύουν κυρίως στην καταγραφή και διάσωση των εθίμων των κατοίκων της περιοχής, αλλά και στην πραγματοποίηση δράσεων που στο επίκεντρό τους θέτουν την αύξηση της συμμετοχής σε αυτές μελών του Συλλόγου μεγαλύτερης ηλικίας.  

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την επίσκεψή τους, σημείωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις δράσεις των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, στη βάση της συμμετοχικότητάς τους στα τεκταινόμενα του Δήμου. 

Επίσης, συζήτησαν θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, αναφορικά με την επίλυση θεμάτων καθαριότητας και ανακύκλωσης, την ανάγκη ανάπλασης ιστορικών κτιρίων της πόλης, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως χώροι πολιτισμού, έθιξαν προβλήματα ελλιπούς ηλεκτροφωτισμού στις γειτονιές της πόλης και στην ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας των δημοτών απέναντι στο δημόσιο χώρο έτσι ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων μας. Τέλος, ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις εκπροσώπους του Συλλόγου Γυναικών Ζαγαρά για την ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων που είχαν και αφορούσαν σε θέματα ευταξίας στην πόλη. 

Follow us: