Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς μπόρεσε και τις ημέρες  των εορτών ικανοποίησε τις ανάγκες ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων σε τρόφιμα, ήδη ένδυσης, υπόδησης και παιχνίδια. 

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που δεν άφησε αβοήθητους τους συνανθρώπους μας.

Σ’ αυτήν μας την προσπάθεια συνέβαλλαν τα μέγιστα τόσο απλοί πολίτες που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά μας, όσο η Κεντρική Διοίκηση του ΕΕΣ, οι νηπιαγωγοί, γονείς και μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Λιβαδειάς, οι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του  ,2ου, 4ου , 6ου, 8ου, 9ου, και 10ου  Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, οι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 2ου  και 4ου Γυμνασίου Λιβαδειάς, οι εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές του 1ου , 2ου  Γενικού Λυκείου,  ΕΠΑΛ Λιβαδειάς και του Ε.Κ. Λιβαδειάς , οι Δημοτικές Κοινότητες Ανθοχωρίου, Βασιλικών, Παρορίου και Προφήτη Ηλία, ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ν. Βοιωτίας, ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος «ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ» και το κέντρο ξένων γλωσσών “Innovation English Lauguage Centre” 

Η αλληλεγγύη τους και η άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας στις δύσκολες εποχές που ζούμε, μας δίνει ελπίδα για το μέλλον.

Ευχόμαστε να είναι πάντοτε αρωγοί στο φιλανθρωπικό και εθελοντικό μας έργο.

 

Για το Δ.Σ.

Μετά Τιμής,

 

    H ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ                                             ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΦΡΙΤΣΑ

Follow us: