Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι συμμετέχει στην Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που θα πραγματοποιηθεί την οποία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού τις Πηγές Κρύας. 

Η λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι λαμπαδηδρόμοι είναι: Πηγές Κρύας – Ελευθερίου Βενιζέλου – Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς – πεζόδρομος Μπουφίδου – Λεωφόρος Δ. Παπασπύρου – Συνοικισμός. Οι συμμετέχοντες λαμπαδηδρόμοι θα ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή και για την επιστροφή τους στις Πηγές Κρύας όπου θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις, ενώ σε όλη τη διαδρομή οι λαμπαδηδρόμοι θα πλαισιώνονται από ποδηλάτες.

Η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Αθήνα στις 26 Ιουλίου 2019 και θα τερματίσει στο Ξυλόκαστρο 27 Σεπτεμβρίου 2019 και διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και έχει ως υψηλό στόχο την προώθηση και ανάπτυξη δύο πανανθρώπινων αξιών ζωής, την εθελοντική αιμοδοσία και τη δωρεά ιστών και οργάνων σώματος. 

Η λαμπαδηδρομία θα αποτελέσει αντικείμενο μεγάλου ενδιαφέροντος  και ως εκ τούτου η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προσέλευση κυρίως νέων και μαθητών θα συμβάλλει στην εξωστρέφειά τους και στην εμπέδωση και κατανόηση που έχει η αξία της ανιδιοτελούς συνεισφοράς. 

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν το παρόν στην υποδοχή της “Φλόγας της Αγάπης”  και να ενστερνιστούν έτσι το πρότυπο του Εθελοντισμού αλλά και να αναγνωρίσουν την τεράστια συμβολή και σημασία του στην αντιμετώπιση των κρίσιμων περιόδων της χώρας μας. 

Follow us: