Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Γιώργο Αναστασίου πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας κ. Αναστάσιος Σαμιώτης και τα Μέλη του Δ.Σ. , την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, προκειμένου να του ευχηθούν δια ζώσης καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, αλλά και για να ξεκινήσουν έναν πρώτο διάλογο για διάφορα  ζητήματα που αφορούν το Δήμο και έχουν αντίκτυπο στον κλάδο των εμπόρων. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την καθαριότητα του κέντρου της πόλης, τον οδοφωτισμό, την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων, τον εορτασμό των Χριστουγέννων, τη διοργάνωση διάφορων άλλων εκδηλώσεων όπως ημερίδες, συνέδρια και φυσικά το σημαντικό έργο «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου Δήμου Θηβαίων», που θα υλοποιήσει ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Βοιωτίας και τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας, το οποίο έχει ενταχθεί για χρηματοδότηση στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο συνολικό ποσό των 1.318.881,00 €,  εκ των οποίων το ποσό των 1.148.561,00 € αφορά στις παρεμβάσεις του Δήμου και το ποσό των 170.320,00 € στις παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κώστας Χαρέμης και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου κ.κ. Βασίλης Γκέλης (Α’ Αντιπρόεδρος), Νίκος Λεμονάκος (Β’ Αντιπρόεδρος), Αλέξανδρος Ξυνός ( Γ.Γ.), Στέφανος Δημόπουλος (Ταμίας), Πέτρος Νταγιάκος (Υπ. Δημ. Σχ.)  και Ιωάννης Πλακιοστάμος (Υπ. Κατ/των Υγ. Ενδ).

Τέλος, επιβεβαιώθηκε η θέληση για αγαστή συνεργασία του Δήμου με τον Εμπορικό Σύλλογο Θήβας. 

 

Follow us: