ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου Θεσπιέων , είναι αντίθετη με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Αλίαρτο. Θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα σε πολύ κόσμο που συναλλάσσεται με την τράπεζα αυτή και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους.

   Η απόφαση αυτή της Ε.Τ.Ε δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Εντάσσεται  στην απόφαση που έχουν πάρει οι τράπεζες για την εξυγίανση τους (δηλαδή την αύξηση των κερδών με το κλείσιμο υποκαταστημάτων τους σε όλη την Ελλάδα, με την διεύρυνση και ελαστικοποίηση του ωραρίου για τους εργαζόμενους- απολύσεις- σπρώξιμο για εθελούσια έξοδο).  

Έρχεται σαν εφαρμογή των μνημονιακών νόμων που όλοι μαζί (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ) προώθησαν και υλοποίησαν. Υποκριτική είναι και η στάση των δυνάμεων τους στον Δήμο που όλα αυτά τα χρόνια συντάσσονται μαζί τους, στηρίζοντας και υλοποιώντας αυτή την πολιτική.

   Σαν Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου Θεσπιέων μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα  αγωνιζόμαστε στους δρόμους να μην περάσουν αυτές οι πολιτικές των τραπεζών.

  Καλούμε το λαϊκό κίνημα του δήμου μας να αγωνιστεί μαζί με το ταξικό κίνημα, να μην περάσουν τα σχέδια του Κεφαλαίου μαζί και των τραπεζών για το κλείσιμο των επιχειρήσεων, ρίχνοντας στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.

Follow us: