Με την κατάκτηση της 9ης θέσης στο σύνθετο ομαδικό έναντι 34 σωματείων που έλαβαν μέρος στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γ’ κατηγορίας (Κορασίδων) ,οι αθλήτριες του ΓΑΣ Λιβαδειάς Αρβανίτη Κατερίνα , Γαλανάκου Κων/να , Καλογρηά Παναγιώτα , Κοσμίδη Έφη και Σφήκα Μαρία κατάφεραν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους σε έναν υψηλού επιπέδου αγώνα ,να κρατήσουν ψηλά το επίπεδο ρυθμικής της πόλης μας αποδεικνύοντας τη σοβαρή δουλειά και τη συνεχώς αναρριχόμενη πορεία του συλλόγου μας ανάμεσα στα καλύτερα σωματεία της Ελλάδος.

Στο σύνθετο ατομικό στο Α επίπεδο οι αθλήτριες Γαλανάκου Κων/να , Καλογρηά Παναγιώτα και Κοσμίδη Έφη παρά το μεγάλο τους άγχος  να αγωνίζονται ανάμεσα στην elite των αθλητριών της κατηγορίας τους διεκδίκησαν την πρόκρισή τους στο Κύπελλο Ελλάδος στις 6-7 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη , όπως και στο Κύπελλο Ελπίδων τον Φεβρουάριο.

Στο επίπεδο Β η αθλήτρια Σφήκα Μαρία κατέκτησε την 8η θέση στις κορίνες και την 9η θέση στο σύνθετο ομαδικό ,την 16η θέση στο σχοινάκι και την 18η θέση στην μπάλα.

Στο ίδιο επίπεδο η αθλήτρια  Αρβανίτη Κατερίνα τη 10η θέση στις κορίνες , την 11η θέση στην μπάλα και την 26η θέση στο σχοινάκι και το στεφάνι.

Follow us: