ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα καλεί τον δήμο Λαμιέων, στο επερχόμενο διαπαραταξιακό κάλεσμα για τη διαμόρφωση και κατανομή των προεκλογικών χώρων προβολής ,να μην παραχωρήσει ούτε σπιθαμή γης στη ναζιστική, εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής – Ελληνικής Αυγής.
   Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η δίκη της Χ.Α με πλήθος αποκαλύψεων για την εγκληματική της δράση , για τις δολοφονίες (Παύλος Φύσσας, Σαχζατ Λουκμαν), τις αμέτρητες επιθέσεις σε εργάτες, μετανάστες, νεολαιϊστικα στέκια και κοινωνικούς χώρους και πλήθος άλλων εγκληματικών δραστηριοτήτων , κάθε διευκόλυνσή τους από το δημοτικό συμβούλιο θα βρει το αντιφασιστικό κίνημα απέναντι και τον Δήμαρχο υπόλογο στον δημοκρατικό κόσμο του τόπου.
   Κανένα περιθώριο στους μαχαιροβγάλτες να χύσουν το ναζιστικό τους δηλητήριο και να αποπειραθούν νέες επιθέσεις, με καμία αφορμή κ με καμία πρόφαση δήθεν δημοκρατικότητας λόγω εκλογών. Όσο κ να προσπαθούν να αυτοπροβληθούν ως αντισυστημικοί, δεν παύουν να είναι το μακρύ χέρι του συστήματος κόντρα στη δημοκρατία, τα εργατικά δικαιώματα και τους φτωχούς μετανάστες.
Follow us: