Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 συνεχίστηκαν οι δραστηριότητες των καλλιτεχνών του προγράμματος «Μνήμη του Νερού» που φιλοξενούνται στην πόλη μας.

Η Mary Conroy με τη βοήθεια της Μαίρης Μίχου πραγματοποίησε το πρώτο μέρος από το συνεργατικό εργαστήριο. Ωφελούμενοι των δομών ΕΚΕΨΥΕ και ΕΠΑΨΥ της πόλης μας μάζεψαν λουλούδια και φυτά από τις όχθες του ποταμού έμαθαν της τεχνική δημιουργίας συνθέσεων πάνω σε εμποτισμένα χαρτιά. Σήμερα στο πρωί άνοιξε τις δέσμες που θα συνθέσουν ένα μεγάλο «Κήπο της Έρκυνας».  Το βράδυ στο κατάμεστο Art Cafe Αστραδενή προβλήθηκε το ντοκυμανταίρ του Jonas Myrstrand, The Singing Raven και η μικρού μήκους ταινία της Μαίρης Μίχου «Ο μύθος της Έρκυνας».

Σήμερα οι καλλιτέχνες του προγράμματος «Μνήμη του Νερού» που φιλοξενούνται στην πόλη μας συνεχίζουν τις δράσεις τους.  

Η Πολωνή καλλιτέχνης Iwona Zanjac σας προσκαλεί από τις 15.00’ – 17.00’ στο ισόγειο του Νερόμυλου όπου θα λειτουργήσει διαδραστικό εργαστήριο stencil. Θα εκτυπωθούν  stencil που έχουν προετοιμαστεί από την καλλιτέχνη η οποία έχει εμπνευστεί από τις ιστορίες του ποταμού και της Λιβαδειάς κατά τη διάρκεια της 1ης επίσκεψής της στην πόλη μας.

Ο Siegfried Vynck συνεχίζει τη μεγάλη τοιχογραφία στην πολυκατοικία της Παλαιολόγου.

 

Follow us: