Μέσα στον κατάμεστο,φιλόξενο χώρο του kafe Manteio ο Σύλλογος Ποντίων Λιβαδειάς “Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ”,έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
 Το Κυριακάτικο πρωινό γέμισε με ζεστές ευχές,χαμόγελα,δώρα,χαρούμενη διάθεση.Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου & μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΟΣ Νότιας Ελλάδος & Νήσων Τριαντάφυλλος Υφαντίδης μετά τις καθιερωμένες ευχές,έκανε μια σύντομη αναφορά στην θλιβερή Επέτειο των 100 χρόνιων που συμπληρώνονται φέτος από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού ,1919-2019,στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα και στο ιερό χρέος των κυβερνήσεων για την Αναγνώριση της Γενοκτονίας!

Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν ο Βουλευτής Βοιωτίας Αντρέας Κουτσούμπας,η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά,η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παναγιώτης Αγνιάδης.
Παρεβρέθηκαν ο Αντπεριφερειάρχης Γιάννης Περγαντάς η Αντιδήμαρχος Κατερίνα Κοσκοβόλη,ο Δημοτικός Σύμβουλος Γεώργιος Ζιώγας,η Πρόεδρος της Δημ.Κοινότητας Λιβαδειάς Νίκη Δήμου.
Με την παρουσία του μας τίμησαν Πρόεδροι & μέλη Συλλόγων: Παράρτημα Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας Λιβαδειάς,Παράρτημα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,Λαογραφικός όμιλος το “Γαιτανάκι”,Σύλλογος Γυναικείας Χορωδίας “Οι Πλειάδες”,Ίδρυμα “Εστία Μητέρας”,Σύλλογος Ελικωνίων,Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου,Σύλλογος Γυναικών Ζαγαρά,Σύλλογος Πελλοπονησίων,Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Λιβαδειάς,Ομοσπονδία Γυναικών Βοιωτίας,Σύλλογος οικογενειών & φίλων ψυχικής υγείας. 

Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον κ.Δημήτρη Καραμάνη, την κ.Στέλλα Ταπανλή,την κ.Αγγελική Μπίνιου,την κ.Ξένια Σπάτα,την κ Ασπασία Σίμου,την κ.Θάλεια Δημητροπούλου και περισσότερο όλους εσάς που με την ζωντάνια σας ομορφύνατε την εκδήλωσή μας!!
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Τριαντάφυλλος Υφαντίδης
Η Γ.Γραμματέας Φανή Παναγιώτου
Follow us: