Στην 17η συνεδρίαση του προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Τανάγρας, ώρα 7.00 το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Σχηματάρι.

Πρώτο θέμα η απόφαση για παράταση της Προγραμματικής Σύμβασης, μεταξύ του Δήμου και του Ο.Α.Ε.Δ. κι εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων παράτασης της σύμβασης, δεύτερο και τρίτο η απόφαση για κοπή – κλάδεμα δέντρων και τέταρτο η έγκριση απόφασης για την σύνταξη της έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Β΄ τριμήνου έτους 2018.

Ακολουθούν, απόφασης για έγκριση για τον προέλεγχο του απολογισμού και του ισολογισμού του οικονομικού έτους 2018, έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την κατάρτιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2018-2022 του Δήμου, έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την 16η τροποποίηση του προϋπολογισμού του δήμου, έτους 2018, έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για την 17η τροποποίηση του προϋπολογισμού του δήμου, έτους 2018, έγκριση προμήθειας δάφνινων στεφάνων και ψήφιση σχετικής πίστωσης, έγκριση απόφασης ΕΠΖ του Δήμου, για την τροποποίηση κυκλοφοριακής μελέτης για μονοδρόμηση στην Ασωπία, έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Κ.Χ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ», απόφαση για αδυναμία εκτέλεσης εργασιών με ίδια μέσα για την εργασία “ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΜΕΝΩΝ ΟΔΏΝ Δ.Ε. ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ – ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, και ανάθεσης σε ιδιώτη, έγκριση 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου “ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΠΑΣΤΑΣ ” , έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ Δ.Ε. ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ», έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗ ΛΙΑΤΑΝΙΩΤΙΣΑ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ», απόφασης για την απ’ ευθείας ανάθεση παροχής συγκοινωνιακού έργου του Δήμου στην ΚΤΕΛ ΑΕ (Θηβών) , έγκριση εισόδου-εξόδου οχημάτων επί δημοτικής οδού στην ιδιοκτησία του υπό ανέγερση «ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ» στη θέση «ΣΤΡΩΜΑ » στο Δήλεσι του Δήμου Tανάγρας, εγκρίσεις εισόδων -εξόδων οχημάτων , επί δημοτικής οδού σε ιδιοκτησία στο Κλειδί, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ELITE STROM A.B.E.E.” στη θέση “ΡΟΒΙΣΤΕΖΑ” στο Σχηματάρι, στις υφιστάμενες μισθωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΚΑΛΛΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε.» στη θέση «ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ ή ΚΟΚΚΑΛΙ » Αγίου Θωμά, απόφαση για τροποποίηση προγραμματικής σύμβασης για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών από τον Περιφερειακό ΦοΔΣΑ στον Δήμο Τανάγρας, έγκριση απόφασης της ΔΗ.Κ.Ε.Τ. που αφορά την 5η τροποποίηση προϋπολογισμού 2018, αποδοχή ποσού 186.628,82 ευρώ που αφορά την Ι’ κατανομή Κ.Α.Π. Έτους 2018 25, ποσού 11.067,28 ευρώ από ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ & ΠΡΟΣΤΙΜΑ Κ.Ο.Κ., ποσού 109.162,12 ευρώ για την καταβολή προνοιακών επιδομάτων μηνών Ιουλίου – Αυγούστου 2018 και ποσού 13.823,84 ευρώ για καταβολή επιχορήγησης Μισθωμάτων Σχολικών Μονάδων.

Follow us: