34χρονος κρατούσε αιχμάλωτη 40χρονη Γαλλίδα

Προθεσμία, προκειμένου να απολογηθούν αύριο Τρίτη, πήραν ο 34χρονος που κατηγορείται ότι κρατούσε αιχμάλωτη την Γαλλίδα φίλη του, καθώς και η σύντροφος του φερόμενου ως δράστη.

Σε βάρος του 34χρονου ασκήθηκε δίωξη για αρπαγή και σε βάρος της 24χρονης για υπόθαλψη εγκληματία.

Ο 34χρονος και η Γαλλίδα είχαν γνωριστεί πριν 4 χρόνια μέσω facebook και η 40χρονη είχε έρθει στην Ελλάδα φιλοξενούμενη του, όμως μετά από μία περίοδο χωρισμού, οι δυο τους τα ξαναβρήκαν και η γυναίκα, μητέρα ενός 15χρονου κοριτσιού, αποφάσισε να έρθει και πάλι στην Λαμία..

Η 40χρονη έφτασε στον σιδηροδρομικό σταθμό του Λιανοκλαδίου, όπου την περίμενε ο φίλος της, όμως φτάνοντας στο σπίτι του, εκείνος την ακινητοποίησε, της έδεσε τα χέρια, την φίμωσε με ταινία και της έκλεισε τα μάτια με μαντήλι.

Σύμφωνα με την 40χρονη, ο 34χρονος την κρατούσε συνεχώς κλειδωμένη και τις περισσότερες ώρες δεμένη, ώσπου η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κόρη της και μία φίλη της στην Γαλλία, ο πατέρας της ενημέρωσε τις Γαλλικές αρχές, στην συνέχεια η Ιντερπόλ και μετά η Ασφάλεια Λαμίας, οπότε οι Αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι , δίνοντας τέλος στην περιπέτεια της Γαλλίδας.

Follow us: