Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων (ΔΟΘ) στις 11 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα τέλεσης Αγιασμού για την έναρξη της νέαςσχολικής χρονιάς.

Σε πρώτη φάση κλήθηκαν να φιλοξενηθούν στους παιδικούς σταθμούς τα νήπια που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018-2019, οι δικαιούχοι Voucher δηλαδή, και τα νήπια που προέρχονταν από επανεγγραφή και σε δεύτερη φάση θα ικανοποιηθούν αιτήσεις εγγραφής από την ανακατανομή των voucher που δεν χρησιμοποιήθηκαν, καθώς και αιτήσεις νέων εγγραφών, μέχρι να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα ενημερωθούν σχετικά το συντομότερο δυνατό.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΟΘ Γιάννη Παπαδημητρίου, Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, στόχος είναι να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις των δομών αλλά και να ικανοποιηθούν όλες τις αιτήσεις εγγραφής νηπίων.

Να σημειωθεί, ότι οι Παιδικοί Σταθμοί του ΔΟΘ είναι στελεχωμένοι με το απαραίτητο παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό και θα ενισχυθούν με επιπλέον παιδαγωγικό προσωπικό για την βέλτιστη λειτουργία του.

Follow us: