28 Αυγούστου, ώρα 20:30, Κεντρική Πλατεία Θήβας: Θεατρική Παράσταση Καραγκιόζη με το Θεσσαλικό Θέατρο Σκιών του Παναγιώτη Φιλιππίδη

29 Αυγούστου, ώρα 20:00, είσοδο ελεύθερη, από την Φωτογραφική Λέσχη Θηβών.

Συμμετέχουν οι : Γιάννης Μαλέσης, Γεωργία Βάθη, Τάσος Δέδες, Παναγιώτης Λώλος, Γιώργος Παπακώστας, Christine Easthope, Παύλος Ταϊτζής.

Η Φωτογραφική Λέσχη Θηβών ιδρύθηκε το 2015 από μία ομάδα ανθρώπων με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη φωτογραφία και την τέχνη της. Στόχοι της Λέσχης  είναι η επικοινωνία και η μετάδοση συναισθημάτων δια του μέσου της φωτογραφίας καθώς και η διάδοση της φωτογραφικής τέχνης . 

30 ΑυγούστουΘέατρο Μοσχοποδίου ΑΧΑΡΝΗΣ, 20 ευρώ Γενική Είσοδος, 15 ευρώ Φοιτητές-Άνεργοι-Πολύτεκνοι

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: Πνευματικό Κέντρο Δ. Θηβαίων (Παλαιό Νοσοκομείο)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Κώστας Κόκλας, ο Τάκης Παπαματθαίου, και ο Ιωάννης Παπαζήσης αναλαμβάνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους για να μας μιλήσουν μέσα από το πρώτο σωζόμενο έργο του Αριστοφάνη, για έννοιες όπως η ειρήνη και η δικαιοσύνη.

Στο πλευρό τους ταλαντούχοι ηθοποιοί και μουσικοί (αλφαβητικά): Βατικιώτης Νίκος, Ζουγανέλης Αλέξανδρος, Καμμένος Παναγιώτης, Κατσώλης Παναγιώτης, Κοράκης Κωνσταντίνος, Κυπαρίσσης Βαγγέλης, Κωστάκης Ηρακλής, Μαγγόνας Αλκιβιάδης, Παυλίδης Παύλος, Πετκίδης Μάριος, Σταμούλης Γρηγόρης, Τσουρουνάκης Γιώργος, Φλέουρας Χάρης, Χιώτης Χάρης.

31 Αυγούστου, Θέατρο Μοσχοποδίου, Ώρα 21:00, Μεγάλη Συναυλία με τον Γιάννη Πάριο. Γενική Είσοδος: 18 ευρώ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
15 Ευρώ, Πνευματικό Κέντρο Δ. Θηβαίων (Παλαιό Νοσοκομείο)

Ο Δήμος Θηβαίων θα τιμήσει τον μεγάλο καλλιτέχνη για την προσφορά του στον καλλιτεχνικό χώρο.

Follow us: