Πρόσθεσαν την <<οριστική διαμονή>> στην Ελλάδα  και γίνονται  <<Έλληνες>>

Κινέζοι, Ρώσοι, Αιγύπτιοι, Λιβανέζοι αλλά και Τούρκοι αποκτούν τις περιουσίες των Ελλήνων απ΄άκρου σε άκρο στην Ελλάδα, καθώς μπορούν να γίνουν ακόμη κι Έλληνες ιθαγενείς, αγοράζοντας σπίτια που ξεπουλιούνται στην Ελλάδα.

Εκτός από τα στοιχεία της αγοράς ακινήτων που αποδεικνύουν τις αγορές κι ένα έγγραφο του αρμόδιου υφυπουργού Οικονομίας Στ. Πιτσιόρλα, μας ενημερώνει ότι “…εκτός από τα κεφάλαια για την απόκτηση ακινήτου, ένα μεγάλο ποσό έχει δαπανηθεί σε δικηγορικές, συμβολαιογραφικές αμοιβές και σε αμοιβές συμβούλων και μεσιτών. Σημαντική είναι η συνεισφορά των επενδυτών και των οικογενειών τους μέσα από τη δαπάνη για την κατανάλωση προϊόντων και υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στη χώρα μας, εάν ληφθεί υπόψη η οικονομική επιφάνεια και ο τρόπος ζωής τους, αλλά και το όφελος που προκύπτει από υπηρεσίες διαχείρισης και συντήρησης των ακινήτων τους. Εξίσου σημαντικά είναι και τα δημοσιονομικά οφέλη που προκύπτουν από τους φόρους που εισπράττονται”, δηλαδή . 

Με άλλα λόγια δεν φτάνει που ξεπουλιόμαστε, αλλά δόθηκαν και δουλειές σε δικηγόρους, συμβολαιογράφους, ελαιοχρωματιστές , υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, που βρίσκουν εργασία στην δούλεψη των αλλοδαπών.

Μάλιστα, την χρυσή βίζα η κυβέρνηση την εμπλούτισε με τον τον τίτλο της οριστικής διαμονής, με τον οποίο όλοι αυτοί οι αλλοδαποί αγοραστές γίνονται αποδεκτοί για την πολιτογράφηση τους, οπότε κλείνουμε και το στόμα των Ελλήνων που αντιδρούν για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τον οποίο όμως μπορούν να πληρώσουν οι αλλοδαπό, προκειμένου να υφαρπάξουν την περιουσία μας, που με τόσο κόπο απέκτησαν οι γονείς μας ή και μεις οι ίδιοι.

Μέχρι τέλος του 2019 όλα τα κόκκινα δάνεια θα έχουν περάσει στα χέρια των ξένων κορακιών και από εκεί στα χέρια των πλούσιων αλλοδαπών, οπότε οι τιμές τους θα εκτοξευθούν και εκεί να δείτε την κατάντια της χώρας μας!

Follow us: