Μόνον τότε θα χαρεί ο Aστυνομικός

“Για μένα ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο θα είναι μέρα χαράς επειδή τάχα βγαίνουμε από τα μνημόνια.
Θα χαρώ όταν εφαρμοστούν οι αποφάσεις των δικαστηρίων για την αποκατάσταση των μισθών πριν τις περικοπές.
Θα χαρώ όταν θα ξαναπάρω τα δώρα – που δικαιούμαι.
Θα χαρώ όταν οι εισφορές για την μάχιμη πενταετία κ τον στρατό , θα επανέλθουν στα επίπεδα που ήταν προ 01/01/2017.
Θα χαρώ όταν επιτέλους “ξεμπλοκαρει” το υπουργείο οικονομικών τους κωδικούς για να έχω την πρέπουσα – στοιχειώδη θα έλεγα -υλικοτεχνικη υποστήριξη για να εκτελέσω την υπηρεσία μου.
Θα χαρώ όταν σταματήσει να παραβιάζεται το άρθρο 22 του Συντάγματος κ θα πάψουν να υπάρχουν οι τρεις μισθολογικές κατηγορίες στην  αστυνομία.
Θα χαρώ όταν οι συνταξιούχοι μας θα πληρωθούν την κανονική τους σύνταξη, για αυτή που τόσα χρόνια κατέβαλαν εισφορές κ ήρθε το κράτος ετσιθελικά κ την κούρεψε.
Θα χαρώ όταν οι συνάδελφοι που είναι να βγουν στην σύνταξη θα πάρουν ΟΛΟ το εφάπαξ τους κ σε εύλογο χρονικό διάστημα θα τους καταβληθεί η σύνταξη.
Θα χαρώ όταν θα καλυφθούν οι 6700 κενές οργανικές θέσεις που κάποιοι καταργησανε.
Θα χαρώ όταν θα μπορώ να μπαίνω ελεύθερα στο Μετρό, όπως έμπαινα κ να μην χρειάζεται να πηδάω τις μπάρες σαν κλέφτης όταν δεν υπάρχει security στο σταθμό.
Μέχρι να γίνουν πράξη όλα αυτά (κ χωρίς να καταπιάνομαι με τα “επιχειρησιακά”) εγώ δεν θα έχω λόγο να χαίρομαι, επειδή οι πολιτικοί μας βγάζουν από τα μνημόνια που εκείνοι μας έβαλαν. Για μένα η πραγματικότητα μου είναι αυτή των φωτογραφιών η οποία καθημερινά γίνεται  δυσκολότερη. Καλό κουράγιο σε όλους τους συναδέλφους εν ενεργεία ή απόστρατους, έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι να βαρεσουν τα νταούλια κ για μας….”

Αναδημοσίευση κειμένου του Νίκου Μπαλούρδου από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook

Follow us: