Με τον Διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βοιωτίας Κ.Σταρά συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ.Νικολάου, συζητώντας θέματα που αφορούν την λειτουργία του τμήματος στην Θήβα.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων επεσήμανε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει το ΣΔΕ, όπως πράττει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς συμβάλει στην ολιστική αντιμετώπιση της φτώχειας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της ανεργίας.

Ο Δήμος, δηλαδή, θα συνεχίσει να παραχωρεί αίθουσες στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας, για να γίνονται τα μαθήματα ενώ η Κοινωνική Υπηρεσία, το Κέντρο Κοινότητας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τους δημότες για την ύπαρξη του ΣΔΕ προκειμένου να ενισχυθούν οι εγγραφές.

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βοιωτίας (ΣΔΕ Βοιωτίας) λειτουργεί στην Βοιωτία με τμήματα στον Ορχομενό και στην Θήβα, στο 5ο Γυμνάσιο Θήβας, απευθύνεται σε ενήλικες άνω των 18 ετών, που τελείωσαν το Δημοτικό Σχολείο και δε φοίτησαν καθόλου στο Γυμνάσιο ή το εγκατέλειψαν πριν το τελειώσουν και τοπρόγραμμα διαρκεί 18 μήνες, απογευματινές ώρες, προσφέροντας, τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο Γυμνασίου, πιστοποιημένη γνώση χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή, γνώση Αγγλικής γλώσσας και προετοιμασία για την εργασιακή ζωή σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία.
Οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2018-19 γίνονται κάθε απόγευμα στο Σχολείο (πρώην κτίρια Οργανισμού Κωπαΐδας- Ορχομενός), από 5.00 μ.μ μέχρι 9.00 μ.μ, 
τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 2261039045 – Κιν.6972290333, όμως πληροφορίες μπορείτε να λαμβάνετε επίσης και από την Ιστοσελίδα ΣΔΕ Βοιωτίας http://sde-orchomenou.blogspot.com

Follow us: