Το τριήμερο 20 με 23 Σεπτεμβρίου

Στην Λιβαδειά, το τριήμερο 20 – 23 Σεπτεμβρίου και με την συμπαράσταση και την συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιήσει φέτος το 25ο συνέδριο για την ύπαιθρο και τους αγρότες η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών.

Στην πλούσια θεματολογία του συνεδρίου, συμπεριλαμβάνονται, η εμβάθυνσηστα θέματα της νέας ΚΑΠ που μόλις προτάθηκε από την Ε. Επιτροπή, η διερεύνηση των συνθηκών της αγοράς και των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε το εισόδημα μας και θα αναδειχθούν οι επιτυχημένες πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν οι νέοι γεωργοί ώστε να πετύχουν στο νέο τους ξεκίνημα.

Παράλληλα και κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου, θα ανακοινωθεί και ο νικητής του διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα νέου αγρότη, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Στο συνέδριο θα μιλήσουν αγρότες, στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων και ομάδων παραγωγών, στελέχη του Δημοσίου τομέα, πανεπιστημιακοί, ερευνητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μεταφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και να παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στο greek.young.farmers@gmail.com.

Follow us: