Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς η πρώτη μέρα του «13ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ Νέων»,  που διοργάνωσε το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ο κόσμος παρακολούθησε την προσπάθεια των αθλητών στο τουρνουά μπάσκετ παίδων/παμπαίδων, με τη συμμετοχή των ομάδων  

 

  • Α.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ
  • Α.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
  • ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
  • Γ.Σ. ΑΛΙΑΡΤΟΥ            

 

όπου δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι, καθώς όπως τονίστηκε από τους διοργανωτές «δεν συμβιβαζόμαστε με τα ναρκωτικά, δεν θεωρούμε μόδα ούτε μαγκιά τη φυγή απ`την πραγματικότητα, παλεύουμε για τη ζωή που μας αξίζει. Παιδιά, όσο παλεύετε κι αγωνιζόσαστε, θα είστε όλοι νικητές. Νικητές της ζωής!».                                                                                                                                  Τα κορίτσια του

  • ΑΚΟΛ και του
  • ΓΑΣΛ

ενθουσίασαν τον κόσμο με τις επιδείξεις αεροβικής γυμναστικής και τις ασκήσεις που εκτέλεσαν άψογα!

Στο τέλος της εκδήλωσης, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά μπλουζάκια με το λογότυπο του Ε.ΣΥ.Ν. και το μήνυμα «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ» καθώς και αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.

  Το παράρτημα Βοιωτίας του Ε.ΣΥ.Ν. ευχαριστεί όλους όσους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνεισέφεραν στην επιτυχία της εκδήλωσης και καλεί στην κορύφωση των εκδηλώσεων της Λιβαδειάς, την Παρασκευή 22 Ιουνίου ώρα 20:30 στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τα νεανικά συγκροτήματα «The Rusty Crew» και «Old machine power».

 

 

Follow us: