ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα για το  αγωνιστικό τμήμα στίβου του Α.Κ.Ο.Λ ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο στα Τρίκαλα , στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιουνίου.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα σκυτάλης  4Χ400μ. των αγοριών με τους Αιγινήτη Νίκο , Μπενέτο Σπύρο , Κωτσόπουλο Γιώργο και Μπαλτσιώτη Αλέξανδρο κατέκτησε  την 1η θέση και το  χρυσό μετάλλιο με χρόνο  3.22. 62 , επίδοση καλύτερη και από την περσινή τους.

Στη 2η θέση και στην κατηγορία των Νεανίδων , μετά την περσινή της επιτυχία στην κατηγορία των Κορασίδων, κατετάγη  η Πέτσα Κατιάνα στα 400μ. με χρόνο 57.37 που αποτελεί επίσης ατομικό ρεκόρ για την αθλήτρια.

Στην “παρθενική” τους εμφάνιση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα , η ομάδα 4Χ400μ. των κοριτσιών με τις Φρυγανιώτη Μαργαρίτα, Ρούλια Ηλιάνα, Σκαπέτη Μαριάντη και Πέτσα Κατιάνια βελτίωσαν κατά πολύ το ρεκόρ τους με χρόνο 4.04.84 και κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, κατέκτησαν  την 6η θέση .

Σε ατομικά αγωνίσματα συμμετείχαν επίσης οι αθλητές : Αιγινήτης Νίκος στα 200μ. με χρόνο 23.31, η Σκαπέτη Μαριάντη στα 200μ. με χρόνο 27.78 και η Φρυγανιώτη Μαργαρίτα στα 800μ. με χρόνο 2.29.81

Στη συνολική κατάταξη και μεταξύ 106 συλλόγων που βαθμολογήθηκαν , ο Α.Κ.Ο.Λιβαδειάς κατετάγη στη 22η θέση στις Νεανίδες  και στην 25η θέση στους Εφήβους.

Και εφόσον η πλειοψηφία των παραπάνω αθλητών-  αθλητών και αθλητριών ανήκει στην μικρότερη κατηγορία των Παίδων – Κορασίδων , δίνουμε ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Κατερίνη με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους !

Θερμά συγχαρητήρια από το Διοικητικό Συμβούλιο στους αθλητές- τριες  και στον προπονητή τους Δημήτρη Σκαπέτη !

 

 

Follow us: