Κύκλωμα δρούσε στο τμήμα Συγκοινωνιών, εκδίδοντας πλαστά διπλώματα, κυρίως σε αλλοδαπούς

Στο τμήμα Συγκοινωνιών Φθιώτιδας μπήκαν οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο και σφράγισαν για ένα διήμερο επί του παρόντος, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα, που έχει να κάνει με την έκδοση πλαστών διπλωμάτων , κυρίως σε αλλοδαπούς, με το αζημίωτο!

Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται 5 άτομα, εκ των οποίων οι 3 είναι υπάλληλοι του τμήματος Συγκοινωνιών, ο ένας ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών και μια υπάλληλός του.

Την εμπλοκή τους φέρεται να επιβεβαιώνουν οι καταγραφές των τηλεφωνικών συνομιλιών τους, στις οποίες “στολίζεται” κανονικά ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θ.Καραΐσκος, ο οποίος προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές, που αφορούσαν και στον τρόπο των εξετάσεων για τα διπλώματα, θεωρώντας ότι με το προηγούμενο καθεστώς δεν εξασφαλιζόταν το αδιάβλητο.

Οι δράστες φέρεται ότι δρούσαν για πάρα πολύ καιρό και μάλιστα τον Ιανουάριο 2016 είχαν συλληφθεί ένας ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών και ένας υπάλληλός του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούσαν “πλαστές σφραγίδες, για την έκδοση αδειών οδήγησης, αδειών κυκλοφορίας ή άλλων εγγράφων..

Follow us: