Ζήτησε συγγνώμη για τον θάνατο της 13χρονης

Προθεσμία να απολογηθεί για την Πέμπτη το μεσημέρι ζήτησε και πήρε 34χρονος επιχειρηματίας από την ‘Αμφισσα, που κατηγορείται για την δολοφονία της 13χρονης Ρομά.

Σύμφωνα με το ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας , ο φερόμενος ως δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του ανακριτή, ζητώντας συγνώμη.

Η μεταγωγή του 34χρονου από την Λαμία στην ‘Άμφισσα έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όμως ομάδα Ρομά περίμενε τον κατηγορούμενο έξω από τα δικαστήρια απειλώντας με επεισόδια, που απέτρεψαν οι αστυνομικοί.

Τόσο έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης όσο και έξω από το κτίριο των δικαστηρίων είχαν παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από όλους του νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ενώ σε κοντινό σημείο είχαν συγκεντρωθεί και κάτοικοι από την ‘Αμφισσα, με έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ Ρομά και κατοίκων, οπότε κι εκτιμήθηκε ότι ήταν επικίνδυνη η μεταφορά του κατηγορουμένου στα δικαστήρια κι έτσι εισαγγελέας και ανακριτής για λόγους ασφαλείας μετέβησαν στο αστυνομικό μέγαρο της Φωκίδας, ενώπιον των οποίων ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε διήμερη προθεσμία ν΄ απολογηθεί.

Follow us: