Διαβεβαίωση Κλάπα σε Νικολάου για άμεσες ενέργειες

Με τον Γ.Γ Μεταναστευτικής Πολιτικής Μ. Κλάπα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θηβαίων Σ. Νικολάου, παρουσία των Αντιδημάρχων Α. Χατζησταμάτη και Σ. Κίσου, των υπαυθύνων της; Δομής από το ΚΕΠΒ και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, υπηρεσιακών  παραγόντων του Δήμου από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών καθώς και από το πρόγραμμα “HELIOS”.

Η συνάντηση έγινε με τα  πρόσφατα περιστατικά, με συγκρούσεις μεταξύ  αλλοδαπών που διαμένουν στην Δομή, αναγκάζοντας τον Δήμαρχο να στείλει στον κ. Βίτσα, ζητώντας του να ληφθούν άμεσα μέτρα για την εξάλειψή τους.

«Αρμόδιοι για την εύρυθμη λειτουργία αυτής είναι ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης σε συνεργασία με το ΚΕΠΒ Θήβας, όμως προσπαθούμε να συμβάλουμε όσο μπορούμε,  για να μη δημιουργούνται προβλήματα στην τοπική κοινωνία καθώς και αισθήματα ανασφάλειας, αγανάκτησης και ξενοφοβίας στους δημότες» τόνισε ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου, ο οποίος έλαβε την διαβεβαίωση του Γ.Γ ότι θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της Δομής και να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Θήβας.

Follow us: