Ξανασκεφτείτε το με όλη την ευθύνη που σας βαραίνει..

Ξεκινήστε από Θήβα, πάτε σε Άμφισσα και σε ολόκληρη την χώρα..

Ενενήντα Αστυνομικοί φρουρούν τους Τούρκους στρατιωτικούς, μεγάλος αριθμός τον Κουφοντίνα, τα χοτ σποτ, τους καταυλισμούς ΡΟΜΑ, τους πολιτικούς και άλλους, και οι εναπομείναντες τους Έλληνες πολίτες, που είναι έρμαιοι της εξακολουθητικής δράσης των κακοποιοών που κυκλοφορούν ελέυθεροι, χάρη στην εύνοια των νόμων περί σωφρονισμού…

Η Θήβα είναι όμηρος των ΡΟΜΑ, η χρόνια παραβατικότητα των οποίων τείνει να καταστεί ωρολογιακή βόμβα, αλλά και των αλλοδαπών, όχι προσφύγων, των οποίων οι συμπλοκές είναι καθημερινές, με αποτέλεσμα οι όσες αστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν, να απασχολούνται εκεί, κινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα, με συνεχείς τραυματισμούς και δαγκωνιές, χωρίς καν να μπορούν να αμυνθούν ένεκα των “ευάλωτων αυτών κοινωνικών ομάδων” που χαίρουν ασυλίας και ατιμωρησίας, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους πολίτες, που τείνουν να γίνουν είδη προς εξαφάνιση εξαιτίας της οικονομικής εξαθλίωσης και της κεντρικής πολιτικής συμπεριφοράς…

Στο Σχιστό, εξελίχθηκαν σκηνές αστυνομικής ταινίας, με πρωταγωνιστές ένα βαν χωρίς πινακίδες, με τρία άτομα, που δεν σταμάτησε σε έλεγχο, επομένως άρχισε η καταδίωξη, επικράτησε πανικός στον δρόμο από τους επικίνδυνους ελιγμούς των κακοποιών, έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα και στα λάστιχα του οχήματος, οι δυο την κοπάνησαν και ο τρίτος φόρεσε χειροπέδες…

Στην Άμφισσα χάθηκε άλλο ένα παιδί, αποτέλεσμα της ατιμωρησίας συγκεκριμένων ΡΟΜΑ και της συμπεριφοράς ενός άλλου πολίτη, που ξεπέρασε προφανώς τα όρια της ανοχής..

Στην Μεσσήνη, έγιναν σοβαρά επισόδια μεταξύ δυο οικογενειών ΡΟΜΑ, οι οποίοι επιτέθηκαν στους Αστυνομικούς , το σημείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης κι ένα αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες..

Στην Πρέβεζα, τον θυμό ενός Γερμανού, “πλήρωσαν”  δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς στο αυτοκίνητο του βρέθηκε κάνναβη, και στην προσπάθεια τους να τον συλλάβουν, ο ένας δαγκώθηκε στο χέρι και άλλος φέρει εκδορές στο πρόσωπο και στα χέρια.

Αυτές είναι ελάχιστες από τις πιο πρόσφατες ειδήσεις της καθημερινότητας, που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο καλείται η ΕΛ.ΑΣ να συμπεριφέρεται εφαρμόζοντας τον νόμο, ο οποίος σε κανέναν άλλο μέρος του πλανήτη δεν εφαρμόζεται έτσι!

Χαρακτηριστικό άλλωστε, είναι το μήνυμα που στέλνει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, που δεν απέχει πολύ από την Άμφισσα κι απευχόμαστε να συμβεί και στην Θήβα:

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΜΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Τραγική επέτειος: Ένας χρόνος ψέμματα…

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε την   Παρασκευή 8 Ιούνη από τον άδικο χαμό του μαθητή Μάριου Δημητρίου Σουλούκου στο προαύλιο χώρο του σχολείου του όταν «αδέσποτη» σφαίρα τον τραυμάτισε θανάσιμα  και στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση κατοίκων  έξω από το γήπεδο του Αχαρναϊκού και θα ακολουθήσει πορεία με τελικό προορισμό το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών.
Ένας χρόνος πέρασε από όταν με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός ορισμένοι ξύπνησαν από τον λήθαργο και υποσχέθηκαν αληθινή αστυνόμευση και ασφάλεια για τους πολίτες των Αχαρνών αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.
Ένας χρόνος πέρασε από την ευρεία σύσκεψη του Δήμου Αχαρνών και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και την ασφάλεια των πολιτών.
Ένας χρόνος από όταν διαβεβαίωναν μέσω βαρύτατων δηλώσεων ότι όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα και πως θα το αντιμετωπίσουν και ότι είναι δίπλα στον πολίτη και στον απλό αστυνομικό.
Σήμερα λοιπόν εμείς οι αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής μη μπορώντας να αντέξουμε άλλο πλέον τον εμπαιγμό, δηλώνουμε ευθέως ότι όλα όσα υπέγραψαν και υποσχέθηκαν είναι λόγια και μόνο λόγια τίποτε παραπάνω. Γιατί; Πρώτον γιατί καθημερινά συνεχίζουν να παίρνουν αστυνομικούς από την Δυτική Αττική για εκτέλεση υπηρεσίας στο κέντρο της Αθήνας, για φύλαξη υψηλών προσώπων και υποτιθέμενων στόχων αφήνοντας έτσι την Δυτική Αττική έρμαιο στους κακοποιούς.
Δεύτερον γιατί τα τμήματα ασφαλείας κλείνουν μετά τις 10 το βράδυ λόγω έλλειψης προσωπικού (για όποιον δεν κατάλαβε, κατεβάζουν τα ρολά).
Τρίτον γιατί για να επισκευαστούν τα περιπολικά, ικετεύουμε πολίτες και μέχρι κάποιος να βρεθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, τα περιπολικά παραμένουν σε πλήρη ακινητοποίηση.
Τέταρτον γιατί το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών σε σχέση με πέρσι, ένα χρόνο ακριβώς, έχει λιγότερους τέσσερις αστυνομικούς (Προφανώς συνδέεται με το μνημόνιο που υπέγραψε ο Δήμος με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη…!!!).
Αν νομίζουν ορισμένοι ότι μπορούν να αδιαφορούν ή ακόμα χειρότερο να παίζουν με τις ζωές αστυνομικών και πολιτών πλανώνται πλάνην οικτρά.
Η Ένωση μας θα αποστείλει όλα τα στοιχεία στον κ. Εισαγγελέα και ας κρίνει αυτός εάν κάποιοι όσο ψηλά και αν βρίσκονται, διαπράττουν αδικήματα όπως ίσως της παράβασης καθήκοντος, έτσι ώστε να αναλάβουν και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον και αν βρίσκονται.
Αν όχι τώρα ;;; πότε;

Follow us: