Στην Χίο, διαμαρτυρία κατοίκων κατά νέων οικισμών παράνομων μεταναστών..

Στην Φινλανδίαστο 93% τα σεξουαλικά εγκλήματα από μετανάστες..

Στην Γερμανία το AfD μήνυσε την Μέρκελ για την ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση ..

Ανεξέλεγκτο τείνει να καταστεί το μεταναστευτικό σε διάφορες χώρες, με την κατάσταση να χειροτερεύει μέρα με την ημέρα..

Στην χώρα μας, οι κάτοικοι των νησιών μας εκφράζουν την διαμαρτυρία τους με κάθε νόμιμο τρόπο για την άσχημη κατάσταση ,στην οποία έχουν περιέλθει, εξαιτίας  της παράνομης μετανάστευσης, που πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο.. 

Οι κάτοικοι του Χαλκειού Χίου συγκεντρώθηκαν , προκειμένου να αποτρέψουν την προγραμματισμένη μεταφορά οικίσκων, αντιδρώντας και για τις εργασίες επισκευής της περίφραξης της ΒΙΑΛ, που έχουν ξεκινήσει, καθώς σε πολλά σημεία περιμετρικά έχουν ανοίξει δίοδοι με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να ελεγχθεί η είσοδος και η έξοδος παράνομων μεταναστών από τον χώρο…

Στα νησιά του Βορείου Αιγαίου ,παραμένουν 17.000  παράνομοι μετανάστες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, ενώ οι αφίξεις συνεχίζουν καθημερινά..

Στην Φινλανδία, έρευνα της αστυνομίας έδειξε ότι 131 Φινλανδοί πολίτες έπεσαν θύματα σεξουαλικών επιθέσεων από μετανάστες το 2016.

Συνολικά 1.052 «πρόσφυγες» ήταν ύποπτοι εγκλημάτων το 2016, όλοι άντρες  οι οποίοι προέρχονταν από 29 συνολικά χώρες, ενώ τα 2/3 ήταν Ιρακινοί διαφόρων ηλικιών και 8στα 10 θύματα ήταν Φινλανδές με δράστες κυρίως μουσουλμάνους, που προέρχονταν από Ιράκ , Αφγανιστάν , με τις μισές επιθέσεις να έγιναν σε νεαρές κάτω των 18 ετών…,

Στην Γερμανία ο AfD , το δεξιό κόμμα που ήρθε τρίτο στις γερμανικές εκλογές του περασμένου φθινοπώρου και ήδη οι δημοσκοπήσεις το φέρουν στην δεύτερη θέση, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Μέρκελ λόγω της συνεχιζόμενης επί τρία χρόνια μαζικής εισαγωγής παράνομων μεταναστών, η οποία δεν έχει καμία νομιμότητα βάσει του γερμανικού νόμου ή του ομοσπονδιακού συντάγματος, όπως υποστηρίζουν.

«Δεν δικαιολογείται ούτε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση – ως εκτελεστικός κλάδος – να μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση τα θεμέλια του γερμανικού κράτους με το να προσκαλέσει την μαζική μετανάστευση εκατομμυρίων ανθρώπων, προκαλώντας δισεκατομμύρια σε δαπάνες, κάτι που η κυβέρνηση ούτε προτίθεται να αλλάξει, ή τουλάχιστον να εξετάσει ότι έτσι μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το κοινωνικό σύστημα. Αυτή είναι μια απόφαση που βασίζεται στην αρχή: είτε ας κρατήσουμε τα σύνορα κλειστά ή είτε ας τα ανοίξουμε.

Ο καγκελάριος πρέπει να ακολουθεί το νόμο και την τάξη. Εδώ πρόκειται για μια βασιλεία της αυθαιρεσίας, για μία βασιλείας της ανομίας και κάτι τέτοιο δεν είναι συμβατό με το Σύνταγμα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του AfD.

Follow us: