Ο Δήμος Λεβαδέων, η  Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ) πραγματοποίησαν παιδιατρικό – κλινικό έλεγχο το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 σε παιδιά – προσφύγων με την συνδρομή του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Λιβαδειάς και της Α΄ Π. Παιδιατρικής κλινικής του Ν.΄΄Αγία Σοφία΄΄.

Με τη συνδρομή του προγράμματος «Υγεία για Όλους» πραγματοποιήθηκε παιδιατρικός έλεγχος σε 189 παιδιά, ενώ περισσότερα από 160 παιδιά εμβολιάστηκαν. Τα παιδιά διαθέτουν ειδικά βιβλιάρια του Εθνικού Οργανισμού Υγείας, όπου διακρίνονται και πιστοποιούνται τα εμβόλια που τους έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.

Ο Δήμος Λεβαδέων, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων (Κ.Ε.ΔΗ.Λ) ευχαριστούν την κ.Ελένη Σωτηροπούλου για τον συντονισμό του προγράμματος «Υγεία για Όλους», τον κ. Kατοπώδη Γεώργιο παιδίατρο, Δ/ντή Παιδ/κής κλινικής Γ.Ν. Λιβαδειάς – Δ/ντή Ιατρικής Υπηρεσίας, την κ. Σέχου Ελόνα, νοσηλεύτρια – Διαπολιτισμικό  μεσολαβητή του Γ.Ν. Λιβαδειάς και όλους τους γιατρούς – νοσηλευτές, που συμμετείχαν εθελοντικά στον εμβολιασμό, προασπίζοντας την δημόσια υγεία.

Follow us: