Μετά τους ΡΟΜΑ τα σπάνε και οι μετανάστες ..

Αμείωτες οι ροές από τον Έβρο..

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Όλα είναι υπό έλεγχο» λέει ο Ν. Τόσκας..

Κατέβηκαν στην πόλη, τα ήπιαν και στην επιστροφή για το χοτ σποτ, έσπασαν καθρέπτες και πέταξαν πέτρες σε αυτοκίνητα σταθμευμένα στην Λοξής Φάλαγγος και αν οι ιδιοκτήτες στραφούν εναντίον του αρμόδιου υπουργείου, θα τους πουν ρατσιστές!

Στον χώρο του Μουσείου δε, στα σκαλάκια που κατεβαίνουν στην Χρ. Σμύρνης, δεν τολμά να περάσει άνθρωπος χωρίς να πέσει είτε θύμα τρικλοποδιάς είτε χλευασμού και το ίδιο συμβαίνει και με τους τουρίστες και αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν, πάλι θα τους πουν ρατσιστές!

Στον λόφο του Φιλοπάππου, αλλοδαπή συμμορία τρομοκρατεί και ληστεύει τουρίστες, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο και  είναι και οπλισμένοι με μαχαίρια…

Στο κέντρο προσφύγων και μεταναστών ξέσπασαν για μία ακόμη φορά επεισόδια το βράδυ της Κυριακής μεταξύ μεταναστών που πήραν γρήγορα διαστάσεις …

Όλα αυτά την ώρα που οι ροές κυρίως μεταναστών και όχι προσφύγων αυξάνονται αλματωδώς, με τον Ν. Τόσκα να λέει στην Guardian, πως «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»!

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ΟΗΕ, μόνο τον Απρίλιο πέρασαν τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα 2.900 πρόσφυγες και μετανάστες.

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Όλα είναι υπό έλεγχο» δηλώνει από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, όμως ο δήμαρχος Ορεστιάδας Δ. Μαυρίδης λέει ότι «Τα πράγματα είναι στο όριο να ξεφύγουν τελείως από τον έλεγχο. Έρχονται περισσότεροι από αυτούς που μπορούμε να καταγράψουμε» και προσθέτει, ότι «καθημερινά έχουμε τέσσερα λεωφορεία για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι γεμάτα με μετανάστες γιατί αυτοί οι άνθρωποι αφού φτάσουν και καταγραφούν μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε όλη την χώρα».

Follow us: