Σε Αλυκή, Άγιο Νικόλαο, Ξηρονομή, Ελλοπία

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 ο Δήμος Θηβαίων, με την υποστήριξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Θηβαίων και τοπικών συλλόγων,  συμμετέχει στη  δράση Let’s do it Greece και διοργανώνει εθελοντικούς καθαρισμούς..

Εθελοντικός Καθαρισμός Παραλίας Αλυκής, από την Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Αλυκής & τον Σύλλογο «Αργώ» Αλυκής , ώρα 11:00.

Εθελοντικός Καθαρισμός παραλίας Αγ. Νικολάου, από την Τοπική Κοινότητα Δομβραίνας σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και σχολεία ώρα 11:00 και σημείο συνάντησης, την κεντρική Πλατεία Δομβαίνας και αναχώρηση με λεωφορείο (προσφορά της Σωληνουργίας Κορίνθου)

Εθελοντικός Καθαρισμός Αλσυλλίων Ξηρονομής, από την Τοπική Κοινότητα Ξηρονομής σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ξηρονομαίων, ώρα 11.00 και σημείο συνάντησης την  Πλατεία του χωριού..

Εθελοντικός Καθαρισμός Κοινότητας Ελλοπίας, από την Τοπική Κοινότητα Ελλοπίας σε συνεργασία τον Σύλλογο Γυναικών Ελλοπίας, τον Σ.Α.Φ.Ε. και τον Α.Ο. Ελλοπιακός, ώρα 11.00 και σημείο συνάντησης  την πλατεία!

Χορηγοί δράσεων: Super Market “Σκλαβενίτης”, Super Market “ΑΒ Βασιλόπουλος”, “Sanitas”.

Follow us: