«Κρύφτηκαν πίσω από την δήλωση του Βυλλιώτη που ανέλαβε την ευθύνη για την πτώση του Α.Ο Θήβα»

Κρύφτηκαν πίσω από την δήλωση του Βυλλιώτη που ανέλαβε την ευθύνη για την πτώση του Α.Ο Θήβα Δυστυχώς η ομάδα της πόλης μας Α.Ο Θήβα ήρθε ισοπαλία στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο με 0-0, με τις δύο αυτές ομάδες να πέφτουν στο Α΄τοπικό.
Η A.O Θήβα αν και πάλεψε σκληρά για την νίκη δεν κατάφερε να βάλει το πολυπόθητο γκόλ απέναντι στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου με αποτέλεσμα να πέσει σε τοπική κατηγορία. Από ότι φάνηκε η αλλαγή του προπονητή από τον Θεόδωρο Παχατουρίδη στον Νίκο Βαμβακούλα δεν έφερε την αναμενόμενη ώθηση που ήλπιζε η ομάδα της Α.Ο Θήβα στον τελευταίο αυτόν αγώνα της αγωνιστικής με αποτέλεσμα την ισοπαλία των δύο ομάδων. Από την άλλη πλευρά ούτε η ομάδα του Ρήγα Φεραίου κατάφερε να βάζει κάποιο γκόλ παρά τις πολλές φάσεις και των δύο ομάδων και έτσι οι δύο αυτές ομάδες έπεσαν στην κατηγορία του Α΄τοπικού. Κροκοδείλια δάκρυα έχυσαν όλοι αυτοί που με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο σαμποτάριζαν και αδιαφορούσαν για την ιστορικότερη ομάδα της πόλης.
50 χρόνια Α.Ο Θήβα αυτό δεν είναι ιστορία και πολιτισμός; Που είναι η δημοτική αρχή με τα παχιά λόγια πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα; Πόσα από αυτά που υποσχέθηκε ο δήμαρχος έγιναν πράξη; Όχι μόνο δεν έγιναν πράξη αλλά αναγκαζόταν η ομάδα του Α.Ο Θήβα στους τελευταίους 5 αγώνες να ξενιτεύεται για να κάνει προπόνηση στο πλαστικό χορτάρι στον Ελαιώνα γιατί κάποιοι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ήθελαν να είναι αρεστοί και στα σχολεία και έδιναν το στάδιο να παίζουν δύο αγώνες ημερησίως και μετά να καλείται η ομάδα να φτιάχνει το γήπεδο ώστε να μπορεί να παίξει. Να θυμηθούμε το πρόσφατο περιστατικό που μια ώρα πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας βρίσκονταν αθλητές του στίβου και κόσμος μέσα στο στάδιο και όχι μόνο; Να θυμηθούμε τα δημοσιεύματα από συγκεκριμένα έντυπα κατά της ομάδας και με συγκεκριμένες διαφημίσεις; Ωραία κύριοι, αυτό που θέλατε το κατορθώσατε, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.
Ίσως να θεωρείται μεγάλο το χρονικό διάστημα μέχρι τις δημοτικές εκλογές και ο λαός ίσως κατά την άποψη σας να ξεχάσει και να ψηφίσει όλους αυτούς που περιμένουν την εναλλαγή της εξουσίας πιστεύοντας ότι θα πέσει ως ώριμο φρούτο. Συγχαρητήρια, μπράβο, τα καταφέρατε σε μια ομάδα δεν είναι υπεύθυνος μόνο ο πρόεδρος της ομάδας είναι όλο το Δ.Σ και αυτοί που υποσχέθηκαν και δεν έκαναν τίποτα είναι συνυπευθυνοί. Βέβαια όμως, πρέπει να έχουμε και ψηφοφόρους από τα άλλα αθλητικά σωματεία, πως θα ξανά εκλεγούμε και πως οι άλλοι της αντιπολίτευσης θα γίνουν δήμαρχοι.
Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο διαρρήχνατε τα ιμάτια σας πως πρέπει να δοθούν 3.000 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης αποστολής αντιπροσωπείας μελών του για την παρουσίαση του έργου του Αρχαιολογικού Μουσείου Θηβών στο σύλλογο «Οι Φίλοι του Μουσείου Θήβας». Μιλούσατε για ιστορία, για πολιτισμό, το αθλητικό σωματεία Α.Ο Θήβα δεν έχει ιστορία, δεν παράγει πολιτισμό; Δεν είχατε χρήματα για την ομάδα, τώρα που τα βρήκατε; Ψηφίσανε τα μέλη του Δ.Σ που κάποιοι εξ αυτών είναι και μέλη του συλλόγου, δηλαδή «όπως λέει ο λαός Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει».
Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι ήσυχη η συνείδηση σας όλοι εσείς που υποσχεθήκατε και δεν κάνατε τίποτα, και πριν αλέκτωρ λαλήσει σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ετοιμάζεστε για την παραχώρηση του γηπέδου στην ομάδα που θα ανέβει στην Γ΄Εθνική. Πολλά θα έχουμε να πούμε σε λίγο καιρό αλλά ένα είναι βέβαιο ότι οι φίλαθλοι και ο λαός δεν ξεχνάει και όλους εσάς θα σας τοποθετήσει εκεί που σας αρμόζει, ίσως κάποιους να τους βάλει και στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Οι φίλαθλοι του Α.Ο Θήβα

Follow us: