Λήστεψαν βίαια ηλικιωμένη στην Λάρισα..

Γιατί να μην δρουν ελεύθερα οι εκάστοτε κακοποιοί, γιατί να επαναλαμβάνουν τις πράξεις τους, όταν οδηγούνται στην δικαιοσύνη, αλλά τελικά κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας καταδίκασε σε βαριές ποινές δυο ΡΟΜΑ, που λήστεψαν 82χρονη γυναίκα μέσα στο σπίτι της στην Καρυά Ελασσόνας, παριστάνοντας τους πλανόδιους οπωροπώλες, όμως οι δυο κακοποιοί αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό!

Οι δυο ΡΟΜΑ έσερναν την ηλικιωμένη από δωμάτιο σε δωμάτιο, ανοίγοντας συρτάρια και ντουλάπες, προκειμένου να βρουν χρήματα,   έκοψαν βίαια την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε στον λαιμό της, τράβηξαν βίαια τα δαχτυλίδια που φορούσε στα δάχτυλά της, άρπαξαν 30 ευρώ από πορτοφόλι της κι έφυγαν..

Τα κλεμμένα βρέθηκαν σε χρυσοχοείο στην Λάρισα, οι ιδιοκτήτες συνελήφθησαν για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, το δικαστήριο τους επέβαλε ποινή κάθειρξης 6 ετών στον 21χρονο ΡΟΜΑ για ληστεία και φυλάκιση 4 ετών στον 20χρονο συνεργό του για απλή συνέργεια, αλλά έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ο πρώτος, που είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος, αποφυλακίστηκε!

Follow us: