Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου ο Μορφωτικός Σύλλογος της πόλης μας υποδέχθηκε την Παιδική Χορωδία του Δήμου Μεγαρέων, η οποία χάρισε στους παρισταμένους μια μελωδική βραδιά αφιερωμένη στην Αγάπη.
Η βραδιά πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Δημοτικής Χορωδίας Λιβαδειάς και του μαέστρου της κ. Γιώργου Κοσμίδη, τον οποίο ο Σύλλογος επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημοσίως.

Ο κ. Κοσμίδης άνοιξε την εκδήλωση συνοδεύοντας στο πιάνο τη δ. Κωνσταντίνα Μπανά σε γνωστά τραγούδια αλλά και στη σύνθεση του κ. Γιώργου Κωσταγιάννη, την οποία έχει μελοποιήσει ο κ. Κοσμίδης, με τίτλο: “Όπου μιλάει τ’ όνειρο”.

Για την Αγάπη σε όλες της τις μορφές, την ερωτική, την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, την αγάπη για την πατρίδα, διάβασαν ποιήματα και μίλησαν η φιλόλογος κ. Μαρία Καρούζου, η φιλόλογος κ. Άννα Νικολάου και η δ. Κωνσταντίνα Μπανά.

Τη βραδιά απογείωσαν οι ολόδροσες φωνές της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Μεγαρέων υπό την καθοδήγηση της κ. Μαριλίας Αλ. Ηλία. Στο πιάνο τους συνόδευσε η κ. Ειρήνη Χατζοπούλου.

Παρά τη βροχερή βραδιά το χορωδιακό σύνολο κατάφερε να φωτίσει τις ψυχές ων παρισταμένων και να απογειώσει τη διάθεσή τους, όπως και αποδείχθηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα που δέχθηκαν.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της όμορφης βραδιάς και προσδοκά και σε άλλες τέτοιες υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις.

Follow us: