Το γαϊτανάκι του πεζόδρομου …

Προγραμματισμός έκτακτων 8μηνων προσλήψεων

Στην 4η συνεδρίαση του προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας, την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, ώρα 6.00 το απόγευμα, προκειμένου να αποφασίσει για 19 θέματα ημερήσιας διάταξης..

Πρώτο θέμα είναι η έγκριση για την συμπλήρωση περί του κανονισμού λειτουργίας του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα & των κάθετων αυτής δρόμων με την εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης οχημάτων, δεύτερο η συμπλήρωση στον κανοσμό λειτουργίας του πεζόδρομου με την χωροθέτηση θέσεων ολιγόλεπτης στάθμευσης για την εξυπηρέτηση σε αυτόν και στους κάθετους δρόμους των φαρμακείων και τρίτο η χωροθέτηση χώρου στάθμευσης δικύκλων στην διασταύρωση των οδών Οιδίποδος & Πινδάρου..

Ακολουθούν, η εναλλάξ ανά μήνα απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Σολωμού στην Θήβα,  η μονοδρόμηση της οδού Κωστή Παλαμά στο Τάχι, η έγκριση της μελέτης για το έργο  της κατασκευής χώρου νέας λαϊκής αγοράς και χώρων εμποροπανήγυρης, η παραχώρηση χρήσης χώρου σε Κ.Χ. στο Ο.Τ. 531 στην εταιρεία Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδας Α.Ε. για τις ανάγκες κατασκευής και τροφοδότησης με φυσικό αέριο της πόλης των Θηβών, η συζήτηση και απόφαση για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως  στο Ο.Τ. 534 στους Αγίους Θεοδώρους, μετά από σχετική αίτηση, ο προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού 8μηνης διάρκειας, για κάλυψη αναγκών με ιδίους πόρους, η συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων στο Δίκτυο Πόλεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Κυκλική Οικονομία, οι παρατάσεις εκτέλεσης εργασιών για το έργο της βελτίωσης κτιρίου για δημιουργία χώρου άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων στην Ελλοπία,  το έργο της σύνδεσης παροχών με το κεντρικό αγωγό ύδρευσης του Καπαρελλίου, η έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου της κατασκευής αγωγού ομβρίων στο Σαράντι, επί της οδού Μικράς Ασίας, η έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου της κατασκευής τοίχου αντιστήριξης στην οδό Λεύκτρων, ο ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων, η απόφαση

για την δωρεάν παραχώρηση της χρήσης της αίθουσας εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Θήβας, στο Σύλλογο Μικρασιατών, για την φιλοξενία του θεατρικού τμήματος του, η έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών για την επισκευή και συντήρηση οχημάτων & μηχανημάτων  του Δήμου από συγκεκριμένο συνεργείο και τέλος, οι αποδοχές πιστώσεων 25.414,05  ευρώ  και 101.150 ευρώ από ΥΠ.ΕΣ. , που αφορά  πρόστιμα Κ.Ο.Κ. το χρονικό διάστημα  02/11/2017 έως και 02/01/2018» το πρώτο και την κάλυψη λειτουργικών δαπανών σχολείων έτους 2018, το δεύτερο.

Follow us: