Η σύλληψη του 32χρονου Σ.Δ., από το Μενίδι σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Τρίτης (13-02-2018) στην οδό Τραλλέων, στη Χαλκίδα – Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ πρόκειται για μέλος της σπείρας που έχει διαπράξει δεκάδες απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην Εύβοια…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο φερόμενος απατεώνας μετέβη στο σπίτι της 73χρονης και προσποιούμενος τον λογιστή, ζήτησε το ποσό των 1.700 ευρώ με πρόσχημα την κατάθεση ενός παραβόλου για την επιστροφή φόρου, περίπου 11.000 ευρώ, που δήθεν δικαιούταν ο γιος της, Νίκος Κατσαμάγκος.

Η 73χρονη προφανώς ενημερωμένη για την δράση των απατεώνων, έκανε πως τσίμπησε το «δόλωμα» και του είπε να περιμένει έξω από το σπίτι μέχρι να ντυθεί. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στο γιο της που έσπευσε άμεσα στο σπίτι και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη.

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, ωστόσο εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο για άλλη υπόθεση, οι αστυνομικοί της Α΄ΟΠΚΕ Εύβοιας οι οποίοι και συνέλαβαν τον 32χρονο και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας όπου κρατείται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Σημειώνεται, ότι ο συλληφθείς φέρεται να έχει αναγνωριστεί και από άλλους παθόντες που έχουν σπεύσει από νωρίς στην Ασφάλεια.

πηγή: eviazoom.gr

Follow us: