Επίσκεψη στα οικοτροφεία Λιβαδειάς (Αίας – Δίας & Μ.Ο.Λ.) του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής & Ερευνών (Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε.) πραγματοποίησε το Σάββατο 10/2/18 ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κος. Γιαννόπουλος Γεώργιος.

Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε., αναπληρωτής καθηγητής κος. Χριστογιώργος Στυλιανός, η Επιστημονική Διευθύντρια, κα. Γρηγοριάδου Αλίκη, το Μέλος του Δ.Σ., κα. Λιβαδά Άννα, οι Υπεύθυνες των Οικοτροφείων και αρκετοί από τους εργαζομένους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ξενάγηση του Γενικού Γραμματέα στις κτιριακές εγκαταστάσεις των Οικοτροφείων καθώς και διεξοδική συζήτηση και ενημέρωσή για τον τρόπο λειτουργίας τους, τόσο από τις υπεύθυνες όσο και από τους εργαζομένους.
Ακολούθως συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Λεβαδέων, κα. Πούλου Γιώτα, με την οποία είχαν εκτενή συζήτηση για την ίδρυση των νέων Μονάδων Ενηλίκων και Παιδιών- Εφήβων στη Δομή Ψυχικής Υγείας Λιβαδειάς του Ε.ΚΕ.Ψ.Υ.Ε..

Στη διάρκεια της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες και στις προσπάθειες της Δημάρχου σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής και ενίσχυσης των δομών για την καταπολέμηση της ανισότητας και του στίγματος.

Follow us: