Στην Διεθνή Έκθεση SIAL PARIS 2018

Μέχρι 16 Φεβρουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Στην διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών SIAL συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται  μέσα στην χωρική της  αρμοδιότητα.

Η Έκθεση διοργανώνεται από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών, τον αρμόδιο εθνικό φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.

Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και μάλιστα, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας  συμμετείχε και στην τελευταία έκθεση το 2016.

Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στην διάθεσή του λειτουργικά 9 τ.μ., ενώ η Περιφέρεια θα καλύψει οικονομικά ~35% του κόστους για κάθε εκθέτη (1.500€ + ΦΠΑ).

Στο συνολικό κόστος, δεν συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

Οι εταιρείες που θέλουν να συμμετέχουν, θα πρέπει να το δηλώσουν όχι αργότερα από τις 16 Φεβρουαρίου 2018!

Follow us: