Οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ) με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του κ. Θανάση Αλεστά από το αξίωμα του Προέδρου του ΔΣ της ΚΕΔΗΛ, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την πλήρη στήριξή του και την αγαστή συνεργασία μας κατά την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη μας.

Ο κ. Αλεστάς, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, έδινε καθημερινό παρών σε όλες τις απαιτητικές διεργασίες του προγράμματος με τους συνεργάτες μας, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), και προσέφερε την στήριξη του σε καθέναν από εμάς. Ο ενεργός του ρόλος στις διαδικασίες και την εφαρμογή του προγράμματος αλλά κυρίως η εντιμότητα, το ήθος και η αξιοπρέπειά του συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχία του.

Παράλληλα, καλωσορίζουμε και υποδεχόμαστε το νέο Πρόεδρο της ΚΕΔΗΛ, κ. Σωτήρη Καρβούνη, ο οποίος αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα από την θέση αυτή.

Η πορεία του στην αυτοδιοίκηση αλλά και η πολυετής εργασιακή του εμπειρία θα συνδράμουν σημαντικά, ώστε το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων να ξεχωρίσει και το 2018, και να συνεχίσει να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στους συνανθρώπους πρόσφυγες, θύματα πολέμου.

 

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΕΔΗΛ

 

 

Follow us: