Ο Πρόεδρος και τα μέλη της νέας Διοίκησης και των Οργάνων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

0
2058

Μετά τις πρόσφατες εκλογές της 5ης και 6ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Δ.Σ. προχώρησε σε αρχαιρεσίες των οργάνων του Επιμελητηρίου, στο πλαίσιο της πρώτης του συνεδρίασης.

Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας είχε ήδη ανακηρυχθεί αυτοδίκαια, καθώς είχε συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των ψήφων, ο Παναγιώτης Αγνιάδης.

Α’ Αντιπρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής είναι ο Αλέκος Στάικος και Β΄ Αντιπρόεδρος, ο Κωνσταντίνος Στάικος, Γενικός Γραμματέας, ο Αλέκος Μητάς, Οικονομικός Επόπτης, ο Λουκάς Παπαχαραλάμπους, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων, ο Θανάσης Καλογρηάς ενώ στο Γ.Ε.ΜΗ. και την Υπηρεσίας Μιας Στάσης, υπεύθυνη είναι η Γιάννα Νταντούμη.

Σε ότι αφορά στα Τμήματα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στο Τμήμα Εμπορίου Πρόεδρος είναι ο Θεόδωρος Ζησιμόπουλος με Αναπληρωτή τον Αλέκο Στάικο.

Στο Τμήμα Μεταποίησης Πρόεδρος είναι ο Χρήστος Ζυγογιάννης με Αναπληρωτής τον Αντώνιο Παναγώτα.

Στο Τμήμα Υπηρεσιών Πρόεδρος είναι ο Ιωάννης Δήμου με Αναπληρωτή τον Δημήτρη Μίχα ενώ στο Τμήμα Τουρισμού Πρόεδρος είναι ο Κωνσταντίνος Στάικος.

Οι συνθέσεις των άλλων Οργάνων είναι οι εξής:

Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας

Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Τακτικό μέλος: Μακρόπουλος Πέτρος

Αναπληρωτής: Ζυγογιάννης Χρήστος

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

Εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Βοιωτίας

Τακτικό μέλος: Μίχας Δημήτριος

Αναπληρωτής: Μακρόπουλος Πέτρος

_         Επιτροπή Εκθέσεων & Διεθνών Σχέσεων

Υπεύθυνος: Παναγώτας Αντώνιος

Αναπληρωτής: Παπαχαραλάμπους Λουκάς

Τέλος στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου Βοιωτίας Διαχειριστές του Ι.Α.Υ.Μ.Ε.Ε.Β.-ΚΑΔΜΟΣ είναι οι: Ζησιμόπουλος Θεόδωρος, Παπανικολάου Γεώργιος και Παπαχαραλάμπους Λουκάς.

«Η βοιωτική επιχειρηματική κοινότητα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα στον καθημερινό της αγώνα για επιβίωση. Η αντιμετώπιση αυτών των κοινών προβλημάτων απαιτεί από όλους μας και ειδικά από εμάς, που αποτελούμε τα αιρετά μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, του θεσμικού εκπροσώπου της επιχειρηματικότητας στην Βοιωτία, κοινή δράση, με συνέπεια και αγωνιστικότητα», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΠ Βοιωτίας και πρόσθεσε: «Πιστεύω λοιπόν, ότι θα αφήσουμε πίσω μας κάποιες αρνητικές πτυχές του προεκλογικού αγώνα, που δεν συνάδουν με τον θεσμό, που κληθήκαμε να υπηρετήσουμε και όλοι μαζί, μακριά από άγονες και παρωχημένες μικροπολιτικές, θα επιτελέσουμε επάξια τα καθήκοντα μας».

Καταλήγοντας συνεχάρη τους εκλεγέντες και ευχήθηκε «καλές γιορτές, ευτυχισμένο και δημιουργικό το νέο έτος».

 

Follow us: